Profilkläder

Profilkläder säsongen 2018

Stadium Team Sales och Jämjö GoIF presenterar tillsammans säsongens profilguide.

På Stadium jobbar vi efter en mission – att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Jämjö Goif att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Jämjö GoIF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadium-medlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. Utprovningar

Beställningar görs vid utprovningstillfällena som Stadium arrangerar vid nedanstående tillfällen:

28/2-3/3 Stadium

21/4 Jämjö IP

25/10/-27/10 Stadium

Under utprovningsdagar på Stadium har Jämjö GoIF´s medlemmar 20% på ett köp i butik (kupong finns att hämta på teamsalesrummet).

Information angående dessa tillfällen meddelas också via hemsida och e-post.

För att se aktuell profil eller göra en webbeställning, tryck på nedan länk https://www.stadiumteamsales.se/jamjogoif/fotboll