Gräsroten

Hej, alla GoIFare.

Har ni spelkort hos Svenska Spel så får ni mer än gärna ansluta er till Gräsroten och Jämjö GoIF.
Det kostar ingenting och det ger en hel del pengar tillbaka till ungdomsfotbollen i Jämjö GoIF.
I fjol fick vi 20 754 kronor och i år delar Svenska Spel ut över 50 miljoner kronor till ungdomssektionerna runt om i landet. Pengarna man spelar för hos Svenska Spel omvandlas till poäng och ju fler poäng föreningen har ju mer pengar får vi från Svenska spel.

Just nu är det 215 personer som har Jämjö GoIF anslutet till sitt konto och vi tror och hoppas att det finns många fler som spelar på Svenska Spel och kan tänka sig att ansluta sig till föreningen. Man kan ha upp till 3 stycken olika föreningar så om man vill kan man stötta fler föreningar på byn.

Man kan enkelt ansluta sig hemma själv på datorn på Svenska Spels hemsida. Man loggar in och går sedan in under inställningar och vidare till: Dina föreningar.
Annars hjälper gärna personalen på OKQ8 er med att ansluta ert konto.

Tack på förhand och vi hoppas fler vill vara med och stötta vår ständigt växande ungdomsfotboll här på byn.

// Jämjö GoIF