Roland Sandbergs pris

Roland Sandbergs pris ska delas ut varje säsong till en pojke eller flicka som är mellan 15-20 år. Man ska ha tagit steget upp i seniorfotbollen eller gjort något annat avtryck som fotbollspelare. Vara en bra kompis, sprida positiv energi runt sig, Visa engagemang och inställning på träning och match!

Roland Sandbergs pris 2017 tilldelades Martin Andersson & Felix Nilsson
Motivering: Denna starka duo har gått från att vara lovande ungdomsspelare till framträdande i a-laget i år. Båda har en härlig målmedvetenhet och träningsvilja. Både Felix och Martin visar ett moget spel på planen och en bra attityd vid sidan om. Tillsammans arbetade de sig in i A-laget under våren. Felix tog klivet över till Mjällby AIF under sommaren och har sin närmaste framtid där. Jämjö önskar stor lycka till! Martin var under hösten en stöttepelare som central mittfältare.

Roland Sandbergs pris 2016 tilldelades Johannes Karlsson
Motivering: ”Johannes har gått från att ha varit en truppspelare till att i år ha tagit klivet till att bli en mogen och bra spelare för representationslaget. Med sin allsidighet har han bemästrat flera olika positioner på planen. Med sin känsliga högerfot och långa inkast är han ett viktigt vapen vid fasta situationer.”

Roland Sandbergs pris 2014 tilldelades Dennis Trulsson
Motivering: ”Dennis har under de två senaste säsongerna vuxit från ungdom till stabil senior. Han har utvecklat sitt spel och har nu en plats i föreningens representationslag. Med en beundransvärd inställning gör han sitt yttersta i alla sammanhang och är därmed ett föredöme för andra unga spelare.

Roland Sandbergs pris 2012 tilldelades Marcus Olsson.
Juryns motivering: ”För en stark utveckling under året med goda insatser i seniorsammanhang. Har gjort intryck med bra attityd och vilja samt trots sin ungdom visat ett moget spel som visar på en framgångsrik fotbollsframtid för honom”.

Roland Sandbergs pris 2011 tilldelades Pontus Åkesson.

Juryns motivering:

Roland Sandbergs pris 2010 tilldelades  Hampus Olsson.

Juryns motivering: ”Hampus har denna säsongen tagit det stora steget och varit ordinarie i seniorlaget. Hampus lever på sin kvickhet och inställning, Hampus har denna säsongen också utvecklats i det övriga spelet. Hampus är en ödmjuk kille som står med båda fötterna på jorden”