Information för Ungdomslagen

26-08-2016

Kvarglömt!

Hej alla föräldrar och ledare i klubben.

Det finns just nu en hel tvättkorg med kvarglömda prylar. Från väskor till kläder och skor.

Det får givetvis ligga kvar ett tag utan problem.

Men till slut blir vi tvungna att göra oss av med detta om det inte efterfrågas.

Snälla, ta gärna en koll om den där väskan eller jackan tillhör er tjej eller kille.

Medlemskort:

För de som inte fått sitt medlemskort.

Dessa ligger i ledarnas postfack för utdelning i resp. lag.

Porto har blivit enormt dyrt för klubben.

När tjejerna och killarna ändå är här och tränar kan de få dem på plats.

MVH

Anders

2015-05-16 Nya Idéer, Nytt Driv, Ny Energi 2016
Ungdomsstyrelsen behöver nya idéer, nytt driv och ny energi. Det är helt enkelt dags för ett nytt gäng föräldrar att väljas in 2016. Uppdraget är tydligt: ungdomsstyrelsen jobbar med de administrativa uppgifterna inom ungdomssektionen, det finns en årskalender och en organisationskarta att följa. Vi har en representant i huvudstyrelsen som för fram viktiga frågor från ungdomssektionen och övriga arbetsuppgifter fördelar vi mellan oss i ungdomsstyrelsen. Det är ett uppdrag med stor frihet att forma sektionen som vi önskar. Om Du är intresserad av att engagera dig ideellt för våra barn och ungdomar 2016 kontakta oss. Semona (mamma till Oscar P03) semona71@gmail.com, Eva-Lotta (mamma till Jacob P00 och Isac P03), Linda (mamma till Johannes, seniortruppen och Alva F07/08), Caroline (mamma till William P02), Daniel (pappa till Robin P02 och Jonathan P04), Helen (mamma till Petter P03) och Helen (mamma till Erik P06 och Isak P09)

2015-05-16

På måndag är det möte i Ungdomssektionen. Välkomna!

Dagordning måndagen den 18 maj

Möten i Ungdomssektionen 2015