F-03/04/05, Information

Medlemsavgift [2014]
Jämjö GoIF håller på med att skicka ut inbetalningsavier inkluderande information om personuppgifter som skall lämnas vid inbetalningen.

Vi delar ut inbetalningsavier och information till er som ännu inte fått detta hemskickat.

• Information om vad som skall anges vid inbetalningen finns på hemsidan (JämjöGoIF.se / Styrelse/Info / Avgifter Jämjö GoIF, http://www.jamjogoif.se/?page_id=594).
  • Tänk på att era barn är försäkrade vid matcher och träningar via Jämjö GoIF om medlemsavgiften har betalts.

Lagavgift [2014]
Lagavgiften i Jämjö GoIF är en avgift utöver medlemsavgiften som går direkt till laget, utan undantag, hela avgiften går oavkortat till materialinköp som gagnar det egna laget.

I Jämjö GoIF har varje ungdomslag eget ekonomiskt ansvar för inköp av material som exempelvis bollar, koner, västar, målvaktshandskar, sjukvårdsmaterial och liknande.

• Avgiften är maximerad till 200 kronor per familj. Familj som exempelvis har två barn i olika lag betalar 100 kronor till respektive lag.
  • Avgiften betalas kontant till ledarna (ledarna har hand om lagkassan).
  • Om ni har betalt avgift till anat lag i Jämjö GoIF, vänligen meddela oss så att vi kan meddela det laget att vi har pengar att avkräva dem.
  • Mer information finns på hemsidan (JämjöGoIF.se / Styrelse/Info / Avgifter Jämjö GoIF, http://www.jamjogoif.se/?page_id=594).

Personuppgifter
Vi behöver uppdatera vår spelareförteckning, så vänligen skicka mail till F-03/04/05 Ledare (mailadresser på hemsidan, http://www.jamjogoif.se/?page_id=1099) med information om:

• Barnets namn och personnummer.
  • Föräldrarnas namn, telefonnummer (hemtelefon och mobiltelefon/mobiltelefoner) och mailadress (om flera nyttjas).

Vänligen fyll i ”Godkännande till användning av foto och film i informations- och marknadsföringssyfte” och lämna in.

Lagföräldrar/Föräldrarepresentanter
Jämjö GoIF har som policy att varje lag skall ha en eller flera (normalt två) lagföräldrar/föräldrarepresentanter.

Syftet med lagföräldrar/föräldrarepresentanter är att engagera föräldrarna i sina barns fritidsaktiviteter och där i tillhörande åtaganden.

Som lagförälder/föräldrarepresentant kommer man att få information från klubben (ungdomsstyrelsen) som ibland även skall spridas till övriga föräldrar, hjälpa laget med planeringsbesättning/schemaläggning av kioskpersonal/parkeringsvakter/städtrupp och liknande (endast när vi spelar hemma match).

• F-03/04 behöver två lagföräldrar/föräldrarepresentanter (förslagsvis, cirkulerande representanter per säsong).

Träningsmatcher [2014]
Under året avser vi att spela ett antal träningsmatcher (antal beroende på intresse och möjlighet), mer information om detta kommer löpande allt eftersom vi får klart med motståndare.

• Enligt Kalendern och Meddelande (mail)

F11 Seriespel [2014]
”Seriespel F11” går ut på att ha roligt och inga resultat räknas. Seriespelsformen som 7-manna genomförs via enskilda spelomgångar och på plats möter vi lag i samma åldrar (11 år och yngre samt 12 år enligt dispens).

Vid samtliga spelomgångar kommer det att finnas kiosk på plats där det kan köpas korv, godis, glass, m.m. och det är ett utmärkt tillfälle att ta med fikakorgen och en filt om det är fint väder.

F11 Seriespel, Lag:

• FK Karlskrona 1
  • FK Karlskrona 2
  • Hasslö GoIF
  • Hoby GIF
  • Jämjö GoIF
  • Jämshögs IF
  • Mörrums GoIS
  • Rödeby AIF

F11 Seriespel, Spelomgångar:

• 11 Maj – 21 September, 14 spelomgångar
  • Respektive spelomgång enligt Kalendern samt laguttagning och tider enligt per Meddelande (mail)

F11 Seriespel, Jämjö IP:

• Vi har sju (7) spelomgångar ”Seriespel F11” på hemmaplan och behöver så många frivilliga föräldrar som möjligt som kan hjälpa till med/vid dessa evenemang.

F11 Seriespel, Viktigt:

• Inför varje spelomgång möts vi upp på Jämjö IP:s parkeringsplats (alla som önskar köra direkt ombeds höra av sig).
  • Vi vill vara på plats 60 minuter innan match
  • Att ha med sig; benskydd, fotbollsskor, vattenflaska, hårband
  • Att ta av sig alternativt tejpa, örhängen (får man ej ha på sig under match)

F11 Seriespel, Våra Regler:

• Vi har en regel avseende sötsaker (chips, glass, godis, kakor, läsk och liknande) vilken innebär att allt sådant får drickas/ätas efter det att vi har spelat färdigt, dvs. efter matchen är spelad.

Cuper [2014]
Under året avser vi att spela cuper (antal beroende på intresse och möjligheter), mer information om detta kommer löpande.

Anmälda till följande cup(er):

• 27-29 Juni, Lörby IF Sommarcup 2014 (F11, 7-manna)

Träningskläder/Fotbollsskor/Profilkläder [2014]

Landslagets Fotbollsskola [2014]