Efter matchen med ”40”

Tänkte vi skulle stämma av lite med Roger Nilsson, nu när det är sommaruppehåll

12 matcher spelade och nu är det sommaruppehåll, sista matchen blev det förlust bort mot Hällaryd med 2-1, dina tankar kring förlusten.

Det var en tung förlust. Det hade nog varit rättvist med oavgjort egentligen.

Nu inför sommaruppehållet ligger vi på en kvalplats med 11p, vad säger du om första delen av serien?

Det är klart att vi har underpresterat av flera olika anledningar. Men nu kan vi bara titta framåt och göra allt vi kan för att se till att klättra i tabellen.

Det är tight i botten av tabellen, endast 2 p ner till kval och 4 p ner till sista platsen, hur ser du på tabell läget?

Som jag svarade på förra frågan så är det ett prekärt läge vi har satt oss i. Men vi ska sälja oss dyrt i höst.

Vilket lag tror du åker ut i år?

Jag tänker inte ge något lag extra tändvätska genom att säga något. Men det ska inte bli vi åtminstone.

I andra delen av tabellen är Hörviken i topp, vilket lag tror du vinner serien?

Som jag ser det så är det en uppgörelse mellan Hörviken och Kuf. Men jag tror inte Hörviken ska fira ännu. Kuf har potentialen att vara med hela vägen ut.

Är det semester nu för spelarna, hur länge isåfall?

Vi har ledigt ungefär en vecka till. Den 27/7 drar vi igång igen.

Vad skall du göra nu när det är ledigt från fotbollen?

Jag har semester och vi (familjen) har varit på resande fot ett tag. Det blev bland annat en resa till Legoland.

Spelar Jämjö i div4 nästa säsong, vad är nycklarna till det isåfall?

Det ska vi absolut göra. Jag hoppas att några av våra skadade spelare kommer tillbaka och att alla knyter sina nävar och spelar för klubbmärket i höst så ska vi klara detta och klättra uppåt i tabellen.

Vi ser framemot ett spännande fotbollshöst i Jämjö och som slutar med att vi klarar nytt kontrakt!