2-kronan 2018

Lördagen den 15 september klockan 14.00 spelar Jämjö GoIF derby mot AIK Atlas i Blekingefyran på Jämjö Idrottsplats och vi vill ta tillfället i akt att göra detta till en stor fotbollsfest.

Vårt unga A-lag kämpar på i serien och vi har som mål att komma iväg på ett träningsläger inför nästa säsong.
Vill ni som företag eller privatperson vara med och stötta oss kommer här ett perfekt tillfälle att bidra med en liten slant. 2-kronan 2018 innebär att man sponsrar Jämjö GoIF med 2 kronor per åskådare som kommer och kollar på matchen mot Atlas. (Max 500 åskådare)

Alla företag kommer synas på våra sociala medier, hemsidan och på plats under matchen. Listan med företag uppdateras löpande fram till matchen.

Vi bjuder även in alla företag till matchen och där bjuds det på sponsorfika.

Vi kör gratis entré denna match så det är ni som är med och gör det möjligt att så många som möjligt får chansen att se detta heta derby.
Vi hoppas på en stor publikfest och en rolig fotbollsmatch.
Tack på förhand. // A-truppen i Jämjö GoIF

Som sponsor av 2-kronan 2018 ingår följande:

Skylt: Företagets namn på en skylt under den gällande matchen.

Sociala medier: Företagets namn på alla Jämjö GoIFs sociala medier.

Sponsorfika: Alla företag bjuds in till matchen där det bjuds på korv och fika.

Har ni några frågor, ring eller mejla gärna Jeppe Persson.
0738 – 45 40 43 eller jeppe777@hotmail.com